Doi adepţi ai Pământului Plat au vrut să ajungă la marginea lumii, dar... s-au rătăcit

Sursa: pexels
Sursa: pexels

Doi adepţi ai teoriei Pământului plat au vrut să călătorească până la marginea discului planetar, însă au greşit destinaţia. 

Cei doi au plecat din Veneția și au plănuit să ajungă pe Lampedusa, o insulă situată între Sicilia și Africa de Nord, acolo unde credeau ei că ar fi marginea „discului” planetar. Se pare că cei doi, soţ şi soţie, și-au vândut inclusiv mașina pentru a își putea finanța expediția, însă lucrurile nu prea au mers conform planului. Ei au plănuit să plece din Termini Imerese, un orășel din nordul Siciliei, pentru a ajunge în Lampedusa.

Pentru ca întreaga situație să fie și mai ironică, din perspectiva teoriei conspirației în care credeau, cei doi s-au folosit de o busolă pentru a putea naviga pe mare. Până la urmă, însă, cei doi s-au pierdut pe mare și n-au mai ajuns la Lampedusa. În loc, au ajuns pe o altă insulă, Ustica, aflată la doar 200 de kilometri distanță pe mare de Sicilia.

Aventurile lor nu s-au terminat nici după acest episod – cei doi au încercat să fugă din carantină de două ori înainte să renunțe și să accepte să rămână în izolare. Ulterior, au decis să revină acasă și să își reia expediția cu o altă ocazie, scrie digi24.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel