Dodon, PUS ÎN ȘAH de Renato Usatîi. Cu cine se va întâlni primarul din Bălți

La nici o zi după încheierea primului tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, Renato Usatîi, exponent al apropierii de Rusia, i-a dat o lovitură președintelui în funcție, Igor Dodon, și el fiind un pro-rus.

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care s-a clasat pe locul 3 în urma scrutinului de duminică, a anunțat că ieri, Maia Sandu l-a sunat și au stabilit că azi vor avea o întâlnire la care vor discuta despre modul cum s-ar putea dizolva Parlamentul.

Declarațiile au fost făcute de Usatîi pe pagina sa de Facebook în timpul unei înregistrări live. Usatîi a ținut să menționeze că nu poate să-i trădeze pe alegătorii săi și că va cere ca această întrevedere să fie publică și transparentă!

Amintim că în urma scrutinului de duminică Maia Sandu, candidatul PAS la alegerile prezidențiale, a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale. Aceasta a luat 36,16%, adică 487 635 de voturi, după procesarea a 100% din procesele verbale. Pe locul doi se află Igor Dodon, candidat independent susținut de PSRM, cu 32,61%. Urmează Renato Usatîi cu 16,90%, Ivanov Violeta - 6,49%, Andrei Năstase - 3,26%, Octavian Țîcu - 2,01%, Tudor Deliu - 1,37%, Dorin Chirtoacă - 1,20%.

Ieri, mai multe partide de dreptatea și-au declarat susținerea pentru Maia Sandu în cadrul alegerilor din turul II unde se vor întâlni Maia Sandu și actualul președinte, Igor Dodon, informează Deschide.md

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel