EXCLUSIV  Dodon, ABANDONAT de Putin la prezidențiale? Andrei Vlășceanu dă cărțile pe față: Nu își mai permite

Analistul politic Andrei Vlășceanu a spus dacă actualul președinte al Republicii Moldova mai este sau nu susținut de Rusia la alegerile prezidențiale din noiembrie.

"Federația Rusă nu își mai permite din punct de vedere financiar să se mai implice în anumite programe sau în anumite lucruri din Republica Moldova pentru că înseamnă foarte mulți bani. Uitați-vă și la ce s-a întâmplat cu împrumutul. Igor Dodon spunea de 500 de milioane, mai apoi s-a ajuns la 200 de milioane, iar mai apoi s-a împachetat povestea și s-a aruncat sub preș.

Singurul lucru pe care îl face Federația Rusă este acel adaos de 5 dolari la pensiile din stânga Nistrului, Transnistria. Își susțin în continuare forțele militare acolo. Singurul moment în care Rusia își va retrage trupele se va întâmpla cum s-a întâmplat și cu trupele sovietice în anii 90 pe faptul că s-a luat decizia la Moscova. De ce s-a luat decizia la Moscova, pentru că era strânsă cu ușa. Ne aducem aminte că Putin când era ofițer a sunat la Moscova că avea nevoie de niște tancuri și i s-a spus că nu se poate. Deci acesta este cursul pe care merg, Rusia nu va mai avea forța necesară ca să își permită aceste prezențe.", a explicat Andrei Vlășceanu în exclusivitate pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel