Documente Spitalul de Arsuri. Lucrările, cerute și avizate de autoritățile medicale

Primăria Sectorului 1 precizează luni că toate lucrările de la Spitalul de Arsuri au fost făcute la cererea și cu avizul autorităților medicale.

În presa centrală au apărut luni informații conform cărora firma de construcții angajată să realizeze renovarea Spitalului de Arsuri nu ar fi realizat nicio decontaminare sau dezinfecție a pereților, iar molozul contaminat ar fi fost manipulat și aruncat de către muncitori.

În contextul acestor informații Primăria Sectorului 1 a reamintit printr-un comunicat că această secție a fost închisă în urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică, iar redeschiderea se va face numai după primirea avizului de conformitate dat de aceeași instituție.

Primăria adaugă că, potrivit informărilor primite de la Administrația Unităților de Învățământ Preuniversitar și Unităților Sanitare Publice Sector 1 (autoritatea care a contractat lucrarea de modernizare a Secției ATI), la 22 august 2016 Spitalul de Arsuri comunica faptul că rezultatele analizelor la pereți sunt conforme microbiologic.

De asemenea, pe 25 august 2016, fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a trimis acceptul pentru propunerile de lucrări, precizează aceeași sursă.

Iată documentele care arată că lucrările de la Spitalul de Arsuri au fost făcute la cererea și cu avizul autorităților medicale 

[citeste si]

VEZI DOCUMENTUL 1

VEZI DOCUMENTUL 2

VEZI DOCUMENTUL 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel