Documente Spitalul de Arsuri. Lucrările, cerute și avizate de autoritățile medicale

Tudor Curtifan / 09 ian 2017 / 19:45 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Primăria Sectorului 1 precizează luni că toate lucrările de la Spitalul de Arsuri au fost făcute la cererea și cu avizul autorităților medicale.

În presa centrală au apărut luni informații conform cărora firma de construcții angajată să realizeze renovarea Spitalului de Arsuri nu ar fi realizat nicio decontaminare sau dezinfecție a pereților, iar molozul contaminat ar fi fost manipulat și aruncat de către muncitori.

În contextul acestor informații Primăria Sectorului 1 a reamintit printr-un comunicat că această secție a fost închisă în urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică, iar redeschiderea se va face numai după primirea avizului de conformitate dat de aceeași instituție.

Primăria adaugă că, potrivit informărilor primite de la Administrația Unităților de Învățământ Preuniversitar și Unităților Sanitare Publice Sector 1 (autoritatea care a contractat lucrarea de modernizare a Secției ATI), la 22 august 2016 Spitalul de Arsuri comunica faptul că rezultatele analizelor la pereți sunt conforme microbiologic.

De asemenea, pe 25 august 2016, fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a trimis acceptul pentru propunerile de lucrări, precizează aceeași sursă.

Iată documentele care arată că lucrările de la Spitalul de Arsuri au fost făcute la cererea și cu avizul autorităților medicale 

[citeste si]

VEZI DOCUMENTUL 1

VEZI DOCUMENTUL 2

VEZI DOCUMENTUL 3


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26