Documentarul 'Dezastrul din Colectiv', difuzat în premieră de Discovery duminică

Club Colectiv
Club Colectiv

Documentarul 'Dezastrul din Colectiv', despre tragedia care a avut loc în clubul bucureştean pe 30 octombrie 2015, va fi difuzat, duminică, în premieră, de Discovery Channel, informează un comunicat al televiziunii. Filmul are 44 de minute şi va fi transmis de la ora 22.00.

Documentarul va prezenta, în ordine cronologică, faptele care s-au petrecut în acea noapte în Bucureşti, aşa cum au fost relatate de cei direct implicaţi - supravieţuitori, familii ale acestora, autorităţi şi cadre medicale care au luat parte la operaţiunile de salvare.

De asemenea, va fi şi o reconstituire a momentelor de dinainte şi după izbucnirea incendiului.

Nick Allder, expert internaţional în efecte speciale, multiplu premiat pentru producţii precum 'Alien' (1979) sau 'Al cincilea element' (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect în calitate de consultant pe aspecte ce ţin de siguranţă.

Documentarul este comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe româneşti conduse de Mihai Predescu, producător cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul producţiei TV internaţionale.

Pe durata acestui program nu vor fi difuzate mesaje comerciale.

'Suntem extrem de recunoscători faţă de martorii implicaţi în această producţie, pentru curajul şi deschiderea lor de a-şi face cunoscute poveştile, astfel încât publicul să înţeleagă mai bine ce s-a întâmplat pe 30 octombrie 2015. Mulţumită lor, am reuşit să aprofundăm într-o manieră echilibrată evenimentele din acea noapte, oferindu-le telespectatorilor o perspectivă amplă asupra acestei tragedii', declară Charlotte Reid, producător executiv pentru Discovery Networks International. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel