Document spectaculos în dosarul echipamentelor contrafăcute pentru JO de la Rio

Pax Creative Sports a fost bănuită că a livrat Comitetului Olimpic Român echipament contrafăcut ”Kappa” pentru sportivii de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. 

În urma nemulțumirilor exprimate de sportivii care au participat la JO de la Rio, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a declanșat un dosar penal in rem pentru comiterea infracţiunilor de contrafacere a unei mărci şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, cercetările fiind efectuate de polițiștii de la IGPR sub supravegherea unui procuror de la Parchetul Sectorului 1. 

Sursa Zilei publică un document care arată că sesizarea din oficiu a IGPR pe acest subiect NU are temei: echipamentul livrat Comitetului Olimpic pentru Jocurile Olimpice este original Kappa.

Echipamentul purtat de sportivii românii la Rio a fost achiziționat de cei de la Pax Creative Sports de la firma sârbă Fiteks. Firma din Serbia a fost autorizată să furnizeze produse Kappa chiar de către deținătorul mărcii.

Iată documentul publicat de Sursa Zilei

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel