Document bombă în cazul Colectiv! Detaliul uimitor din cererea pentru autorizație

Un document incredibil ridică multe semne de întrebare în cazul incendiului de la clubul Colectiv, în urma căruia au murit 31 de persoane.

În imaginile de mai jos este cererea de autorizație pe care patronii clubului Colectiv au depus-o pe data de 06.11.2014.

"Declar pe propria răspundere că SC Colectiv Club SRL deține și respectă acordul de funcționare eliberat de Primarul Sectorului 4", se arată în document. 

Problema este că acordul de funcționare a fost eliberat pe 14 ianuarie 2015, ceea ce înseamnă că în noiembrie 2014, unul dintre patronii Colectiv declara pe propria răspundere respectă un acord care nu exista.

Imaginile au fost postate pe Facebook de Claudiu Pândaru, care a scris: "Doua documente, publicate de Primaria sectorului 4. Uitati-va la date. Practic, un functionar a inregistrat cererea pentru autorizatie, bazata pe un acord de functionare care nu exista inca. "Declar pe proprie raspundere ca sc Colectiv Club SRL detine si respecta acordul de functionare eliberat de Primarul Sectorului 4". Numai ca domnul Piedone a eliberat "acordul"... in ianuarie 2015".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel