Document-bombă în cazul Elodia. Ce s-a scăpat din vedere

Un document bombă în cazul Elodia Ghinescu care conținea lucruri aproape incredibile a fost ignorat sau uitat de către procurori, anunță Romania TV.

În maşina lui Cristian Cioacă au fost găsite urme din sângele lui, nu doar din al Elodiei, cum a apărut până acum în presă. Duminică seară, jurnalistul Ion Spînu a adus dovezi conform cărora sângele fostului polițist a fost găsit în portbajul mașinii sale.

"În documentul oficial ni se spune că avem patru urme de sânge, însă eu am găsit în Raportul de constatare Tehnico-Științifică și Biologică următorul lucru: sângele lui Cioacă era pe clapetă unde se spune până acum că era doar sângele Elodiei. Dintr-o dată mai apare o urmă de sânge pe care procurorii nu au luat-o în seamă", a declarat Spînu.

Inedit este faptul că sângele s-a descoperit de asemenea şi în portbagaj.

"Genotiparea acestor urme a evidenţiat un profil genetic cu cel al probei biologice Cioacă Cristian. Nu numai prin maşină, ci şi în portbagaj e sângele lui Cioacă.  Avem sângele lui Cioacă pe bancheta din spate și pe portiera din spate dreapta sângele unui bărbat care e diferit de cel al lui Cioacă", a adăugat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel