Doar poșete veritabile "Louis Vuitton" vor defila în Capitală

1307998664i
1307998664i

Bucureștenii vor avea ocazia de a admira doar poșete autentice, marca "Louis Vuitton", urmare a capturii de către vameșii din Constanța a unui transport susceptibil a conține genți contrafăcute în valoare de 3,3 milioane de euro.

Vameșii de la Biroul Vamal Constanța Sud au confiscat un container cu genţi de firmă, marca Louis Vuitton, care ar fi dat o mai mare încredere doamnelor în cluburile din toată ţara, venite din China.

În urma controlului vamal efectuat au fost descoperite genţi de voiaj, genţi de umăr şi genţi de mână inscripţionate Loius Vuitton, în valoare totală de aproximativ 3,3 milioane de euro, mărfuri susceptibile a aduce atingere asupra drepturilor de proprietate intelectuală a mărcii respective, potrivit Autorității Naţionale a Vămilor.

Autoritatea vamală a reţinut marfa susceptibilă a fi contrafăcută  în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală, informează RTV.

Potrivit autorității, marfa confiscată trebuia să ajungă la București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel