"Doamne, ce e cu noi?", piesa momentului. Cuvântul pandemiei, rostit în română, dar trăit de toată planeta

Bere Gratis a lansat o piesă despre izolare, bucurii, amintiri și nerăbdare, în plină pandemie de COVID-19. 

"Inspirat de situația pe care o trăim și evenimentele pe care le traversăm acum, Mihai Georgescu – liderul trupei Bere Gratis, a pus pe hârtie mai întâi o poezie pe care apoi a transformat-o, de ce nu, într-un cântec frumos, al cărui cuvânt cheie este dorul! "Doamne, ce e cu noi?" transmite un mesaj puternic. Cu toții ne dorim să redevenim liberi din nou, să comunicăm nu doar de la distanță cu oamenii dragi, să ii strângem în brațe și să ne reluăm vechile obiceiuri. Alături de Sprint Music, trupa Bere Gratis ne dăruiește astfel o piesă pentru noi toți, care am devenit deja nerăbdători, "Doamne, ce e cu noi?"!

"În situația în care suntem am simțit să scriu despre asta. A ieșit întâi o poezioară iar dacă tot am făcut asta am zis hai să facem și un cântec. Și așa a ieșit "Doamne, ce e cu noi?". Este un mesaj despre ce trăim toți acum stând în casă, cu amintiri despre bucurii care dorim să se repete, cu nerăbdare, cu dor, cu grijă sau cu regrete", se arată într-un comunicat de presă.

Cuvântul pandemiei de COVID-19 

Acum înțelegem poate mai bine că internetul, TV-ul, orice mijloc de comunicare de la distanță sunt folositoare dar ecranele nu ne satisfac nevoile sufletești în aceeași măsură cu vibrația dată de întâlnirile despre care acum vom înțelege că nu sunt doar fizice. Cuvântul acestei perioade este dor.

E foarte interesant că acest cuvânt este doar în limba română dar îl trăiește toată planeta!", mărturisește Miță, solistul și liderul trupei Bere Gratis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel