DNA: Subcomisari, trimişi în judecată pentru luare de mită

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a lui Nicos Colesca şi Daniel Mihai Chivu, la data faptelor subcomisari la Poliţia Sectorului 6 - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, acuzaţi de luare de mită.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis vineri AGERPRES, în 14 octombrie 2015, cei doi subcomisari de poliţie, în timp ce se aflau în incinta punctului de lucru al unei firme dintr-un complex comercial din judeţul Ilfov, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au pretins de la administratorul firmei suma de 10.000 lei şi au primit efectiv suma de 8.000 lei.

'În schimbul acestei sume de bani cei doi inculpaţi i-au promis administratorului respectiv că îi vor facilita obţinerea unei soluţii favorabile în cadrul unui dosar penal care îl privea pe aceasta din urmă, înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, dosar în care poliţiştii efectuau acte de urmărire penală privind comiterea unei infracţiuni de evaziune fiscală', susţin procurorii.

În cauză s-a dispus instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra sumelor de câte 4.000 de lei consemnate pe numele celor doi, pe seama şi la dispoziţia DNA. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti, cu propunere de a se menţine măsurile preventive şi asiguratorii dispuse în cauză. În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel