DNA: Şef serviciu Hidroelectrica, trimis în judecată

Procurorii DNA Bacău l-au trimis în judecată pe Dumitru Comaştoc, la data faptei şef al Serviciului Dezvoltare din cadrul SC Hidroelectrica SA - Sucursala Hidrocentrale Bistriţa, pentru luare de mită în scopul de a asigura derularea în bune condiţii a unui contract. 

Potrivit DNA, Dumitru Comaştoc, în calitate de şef al Serviciului Dezvoltare, a pretins şi primit de la doi oameni de afaceri (martori în cauză) suma de peste 732.000 lei, pentru a-şi îndeplini în mod corespunzător atribuţiile de serviciu, respectiv pentru a asigura derularea în bune condiţii a unui contract pe care firma reprezentată de cei doi îl încheiase cu societatea menţionată.

DNA precizează că banii au fost pretinşi şi primiţi în perioada 2009 - 2011. 'Întreaga sumă de bani a fost plătită de firma celor doi oameni de afaceri prin intermediul a 23 de ordine de plată (aferente unui număr de opt facturi fiscale), ce atestau în mod nereal prestarea unor servicii de o societate controlată de inculpatul Comaştoc', susţin procurorii.

[citeste si]

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Neamţ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel