Urmărește emisiunea live


DNA se pregătește să pună sechestru pe averea lui Sebastian Ghiță, în dosarul cumnatului premierului Ponta

DNA a declanșat procedura de evaluare a averilor pe care le au suspecții din dosarul lui Iulian Herțanu, cumnatul premierului Victor Ponta, un pas premergător dispunerii sechestrului pe bunurile și conturile acestora.

DNA a cerut ANAF-ului să stabilească ce bunuri dețin suspecții din dosarul lui Iulian Herțanu, în care sunt implicați deputatul Sebastian Ghiță, deputatul Vlad Cosma și președintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, potrivit Digi 24.

Sechestrul pe care DNA dorește să îl pună este pentru acoperirea prejudiciului din dosar, nu pe toată averea suspecților.

Potrivit declarației sale de avere din 2014, Ghiță deține trei terenuri, o casă de peste 1.000 de metri pătrați, obiecte de artă în valoare de 13 milioane de euro, ceasuri în valoare de 900.000 de euro și conturi în țară și străinătate.

Sebastian Ghiță s-a prezentat vineri dimineață la sediul DNA Ploiești. Deputatul PSD a declarat la ieșire că procurorii au dispus prelungirea controlului judiciar în cazul său cu 60 de zile, în dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Herțanu.

Sebastian Ghiță, audiat la DNA. Control judiciar prelungit cu 60 de zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel