DNA rămâne fără Hotelul Triumf. MAE se va muta pe Kiseleff

Hotelul Triumf, aflat în apropierea sediului PSD de pe Kiseleff, a fost trecut de Guvern în administrarea Ministerului Afacerilor Externe, care se va muta în acest imobil, după ce îl va renova. Imobilul are circa o sută de camere, dar și un teren care îi sporește valoarea imobilului.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului  a precizat, joi, că Hotelul Triumf a fost trecut din administrarea RAAPPS în administrarea Ministerului Afacerilor Externe, chiar dacă acesta fusese solicitat și de către DNA.

Ministerul de Externe funcţionează în prezent într-o clădire cu risc seismic ridicat, a explicat purtătorul de cuvânt al Executivului, care a mai precizat că MAE se va putea muta în Hotelul Triumf doar după ce îl va renova, deci nu mai devreme de anul 2018.

În 28 iunie, Guvernul a decis, printr-o ordonanţă de urgenţă, transferul Hotelului Triumf din proprietarea privată în proprietatea publică a statului, "în vederea utilizării lui ca sediu pentru una din instituţiile publice cu nevoi stringente de spaţiu sau condiţii necorespunzătoare pentru a-şi desfăşura activitatea în parametrii de normalitate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel