DNA: Poliţist de la economic, reţinut, trafic de influenţă

Procurorii DNA au reţinut un ofiţer de poliţie în cadrul IGPR - Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, pentru trafic de influenţă.

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 22 noiembrie, a lui Ştefan Mădălin Bucătaru, ofiţer de poliţie în cadrul IGPR - Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă", se arată într-un comunicat al DNA, transmis joi Agerpres.

Procurorii anticorupţie precizează în ordonanţa de reţinere că, în cursul lunii iunie, Ştefan Mădălin Bucătaru, în calitate de ofiţer de poliţie în cadrul IGPR - Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, ar fi pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) suma de 200.000 de euro în schimbul influenţei pe care ar fi afirmat că o are asupra unor ofiţeri de poliţie din cadrul IPJ Ilfov - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi asupra unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

În acelaşi context, arată sursa citată, Bucătaru ar fi promis că îi va determina pe aceştia să dispună o soluţie de clasare faţă de martor, într-o cauză în care acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. DNA precizează că Ştefan Mădălin Bucătaru este prezentat joi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel