DNA Ploieşti ridică documente de la Apa Nova, Primăria Capitalei şi Primăria Sectorului 1

Procurorii DNA Ploiești ridică, joi, mai multe documente de la o serie de instituții din București, acțiunea fiind legată de un dosar de corupție, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

Anchetatorii ridică documente de la Apa Nova București, dar și de la Primăria Sectorului 1 și Primăria Generală a Capitalei. Ancheta vizează mai multe fapte de corupţie în care sunt implicate persoane din conducerea Apa Nova Bucureşti.

Directorul general adjunct al Apa Nova, Epsică Chiru, a precizat că procurorii anticorupţie din Ploieşti au solicitat, joi, conducerii instituţiei o serie de contracte comerciale din perioada 2008-2015.

"În cursul dimineţii, la sediul Apa Nova Bucureşti s-au prezentat doi domni procurori de la DNA - Serviciul Ploieşti, solicitând o serie de documente contractuale, pe care conducerea instituţiei le va pune la dispoziţie în toată transparenţa posibilă. Nu cunoaştem motivul pentru care s-au interesat de aceste documente. Documentele solicitate sunt pentru perioada 2008 - 2015. Sunt contracte comerciale cu subantreprenori de-ai noştri", a afirmat Epsică Chiru la sediul Apa Nova.

El a subliniat că reprezentanţii Apa Nova nu au fost anunţaţi în legătură cu vreo audiere şi nu au fac verificări în birouri.

"Apa Nova Bucureşti are contract cu Primăria Municipiului Bucureşti pentru serviciile de apă şi canalizare, contract care este publicat inclusiv pe site-ul primăriei şi este accesibil pentru oricine doreşte să cunoască conţinutul acestuia", a adăugat Epsică Chiru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel