DNA Ploiești. Vlad Cosma, fotografii. Gâdea: Ceea ce ați văzut e șocant

Vlad Cosma a venit, la Antena 3, cu mai multe fotografii.

Prin aceste imagini, fostul parlamentar a vrut să demonstreze că Gabriela Florea, polițist DNA Ploiești, ar influența martorii în timpul declarațiilor la ÎCCJ.

"Doamna Gabriela Florea stă ascunsă, se ferește de judecători și influențează martorii în timpul declarațiilor", a zis Vlad Cosma.

Reacția lui Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a zis: "Ceea ce ați văzut este șocant. Cred că atât ministrul Justiției, președintele României, Inspecția Judiciară, premierul României, judecătorii de la ÎCCJ trebuie să urmărească aceste lucruri. Nu cred că s-a mai auzit așa ceva! Deci doamna respectivă stătea ascunsă pentru a nu fi văzută de judecători pentru a influența martorul. De aceea am zis că este important ca judecătorii să vadă ce se întâmplă și modul în care, de fapt, sunt duși în eroare. Judecătorii stabilesc pe baza martorilor, înscrisurilor și probelor care există la dosar. Dacă procurorii inventează probe... acest lucru nu poate să nu fie important pentru dezbaterea publică, mai ales pentru judecători pentru a vedea ce li se dă să judece".

Afirmațiile lui Vlad Cosma

"Am dat o declarație, la un moment dat, într-un dosar, pe care nu am dorit să o mai susțin. M-au înștiințat că trebuie să merg în instanță pentru a-mi susține declarația. Am zis că refuz. Pentru a mă determina să susțin în instanță declarația respectivă am fost însoțit de Gabriela Florea în această cameră unde sunt audiați martorii protejați. Doamna Florea mi-a mai citit declarația pentru a-mi reîmprospăta memoria. A stat ascunsă după acest monitor, lucru foarte grav, pentru a nu se vedea că dânsa este acolo. Mi se pare foarte grav că acești polițiști și procurori nu se mulțumesc în a fabrica probe doar în sediul lor. Pentru a se asigura că rezultatul este unul favorabil au tupeul de a merge inclusiv în instanță pentru a fi siguri că niște oameni, la final, sunt condamnați. Cum se pot apăra oamenii din această țară dacă doamna Florea stă ascunsă, se ferește de judecători și influențează martorii în timpul declarațiilor?", a zis Vlad Cosma la Antena 3.

[citeste si]

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel