DNA, percheziții la o judecătorie. Un magistrat, suspect de luare de mită

Procurorii DNA efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în anul 2015.

DNA efectuează percheziții la Judecătoria Sântu Gheorghe, într-un dosar de luare de mită. Principalul vizat este președintele Judecătoriei, Elena Poană, aceasta fiind suspectată de luare de mită în valoare de 10.000 de euro, în cursul anului 2015, pentru a da o hotărâre favorabilă mituitorului.

În cursul zilei de 16 februarie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 4 locații situate în județele Covasna, Brașov și Iași, din care una reprezintă sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

[citeste si]

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, din partea Direcției de Operațiuni Speciale și din partea Inspectoratelor de Jandarmi Judeţene Alba și Iași, precizează un comunicat al DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel