DNA. Percheziții în București și alte 4 județe. Vizat, un cunoscut producător de vinuri

Procurorii  Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează, luni,  percheziții într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2010-2014, a unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție şi de evaziune fiscală.

UPDATE: George Ivănescu, acționar la compania de vinuri Murfatlar, și alte nouă persoane au fost reținute de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) în dosarul în care se fac cercetări cu privire la evaziune fiscală, cu un prejudiciu de aproximativ 600 milioane lei.

UPDATE: George Ivănescu, acționar la compania de vinuri Murfatlar, a fost adus cu mandat, luni, la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat de procurori în dosarul în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală.

În cursul dimineții de 17 octombrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 28 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi în mai multe localităţi din judeţele Constanţa, Ilfov, Buzău şi Prahova, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, precizează un comunicat al DNA.

Surse apropiate anchetatorilor susțin că e vorba de un prejudiciu de aprox. 600.000 lei în domeniul producției și distribuției de băuturi alcoolice.

Firmele Murfatlar şi EuroAvipo sunt vizate în ancheta  procurorilor DNA, ambele fiind în insolvenţă.  EuroAvipo este totodată acţionarul majoritar al Murfatlar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel