DNA, opinie despre proiectul lui Toader de modificare a Codurilor Penale

DNA consideră că oportune propunerile formulate în proiectul de modificare a Codului penal și a Codului de procedură penală. Cu toate acestea, consideră că se impun observații de natură tehnică. 

Într-un răspuns pentru Agerpres, DNA a transmis că ”propunerile formulate sunt în cea mai mare parte oportune, dar că se impun unele observaţii de natură tehnică, ce au fost transmise către Ministerul Justiţiei”.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, declara la începutul lunii aprilie, că a trimis la CSM, PÎCCJ, DNA şi DIICOT proiectul de lege privind modificarea codurilor penale pentru punerea de acord cu deciziile Curţii Constituţionale.

El a adăugat că le-a dat termen pentru formularea unor eventuale propuneri reprezentanţilor acestor instituţii până pe 13 aprilie.

Totodată, ministrul Justiţiei a anunţat că, după ce va primi punctele de vedere, va publica proiectul de lege pe pagina de internet a ministerului, îl va pune în dezbatere publică pentru 30 de zile şi va organiza două întâlniri ”cu cine vrea să vină”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel