DNA: Neculai Rățoi și Florin Constantinescu, parlamentari PSD, urmăriți penal sub control judiciar

Un deputat și un senator, ambii parlamentari PSD, sunt urmăriți penal de DNA sub control judiciar pentru abuz în serviciu, într-un dosar de corupție.

Deputatul Neculai Rățoi și senatorul Florin Constantinescu, alături de alte 26 de persoane sunt urmăriți penal de procurorii DNA sub control judiciar pentru abuz în serviciu într-un dosar de corupție, alături de alte 26 de persoane, referitor la scutirea de plata unor obligații către bugetul Consiliului Local Pașcani.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 zile, față de toți cei 28 de inculpați, potrivit unui comunicat al DNA. 

Neculai Rățoi, primar al Municipiului Pașcani la data săvârșirii faptelor de care este acuzat, a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr.24 IAŞI, colegiul uninominal nr.5.

Florin Constantinescu, consilier local, președinte al Comisiei Juridice și membru al Comisiei economice, buget, finanțe ambele în cadrul Consiliului Local al Municipiului Pașcani, la data săvârșirii faptei, este senator PSD, ales parlamentar în colegiul uninominal 3 din Circumscripţia electorală nr.24 Iaşi.

Avocat Marian Vanghelie, detalii despre starea edilului aflat în arest preventiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel