DNA, mesaje false de pe adresa instituţiei. "Trebuie verificate"

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că mesajele electronice primite de mai multe persoane în cursul zilei de miercuri de pe adresa [email protected] nu provin de la instituţie şi trebuie verificate.

"Având în vedere că, în cursul zilei de 18 octombrie, diverse persoane au primit mesaje electronice de la o adresă falsă, cu denumirea [email protected], deşi anterior nu au avut nicio corespondenţă cu instituţia, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să atenţioneze că astfel de mesaje nu provin de la Direcţia Naţională Anticorupţie şi, în cazul în care sunt primite, trebuie verificate, aşa cum s-a întâmplat şi în acest caz", precizează DNA, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, scopul creării acestei adrese false de email a fost transmiterea de informaţii false, în încercarea de a induce în eroare destinatarii şi nu are legătură cu infrastructura informatică a instituţiei.

De asemenea, instituţia subliniază că nici Direcţia Naţională Anticorupţie şi nici persoanele din conducerea instituţiei nu deţin niciun fel de pagină sau cont de utilizator pe reţele de socializare. Direcţia Naţională Anticorupţie precizează că singura expunere a instituţiei existentă în spaţiul virtual este pagina de internet www.pna.ro (în vederea semnalării unor fapte de corupţie, pentru a face solicitări, pentru a afla date de contact, pentru a afla informaţii despre activitatea instituţiei etc.).  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel