„DNA m-a îndepărtat din Dosarul ICA”: Mărturia lui Mustață

O scăpare din partea unui reprezentant DNA i-a confirmat judecătorului Stan Mustață ceea ce bănuia de multă vreme, faptul că îndepărtarea sa din dosarul privatizării ICA a fost orchestrată de DNA, pentru a nu da peste cap soluția.

„Scopul pentru care am fost înlăturat eu din dosar: Cred că, în continuare, nu puteau să lase la hazard, să lase la întâmplare soluția. Odată ce a apărut în spațiul public reprezentantul DNA-ului și a spus: „Un moment important din Dosarul Voiculescu, ICA – după ce a fost condamnat – a fost arestarea judecătorului Mustață și îndepărtarea din complet”. A scăpat-o, a spus-o fără să vrea”, amintea Stan Mustață în 2017, într-un interviu la România TV. De altfel, acesta avea să fie și ultimul interviu al judecătorului, înainte de moartea sa din 2018.

Pentru a elimina „hazardul” din dosar, Stan Mustață a fost ridicat de DNA, judecat și condamnat pentru corupție, trimis apoi la închisoare unde avea să și moară.

Deși bănuia ce i se pregătește, Stan Mustață nu credea că toate aceste jocuri vor avea succes.

„Totul era calculat. În ultimul cuvânt atât am spus: „Nu se face altceva decât se încearcă” – eu am spus „se încearcă”, eram convins că nu se va reuși – „îndepărtarea mea din completul care judecă dosarul ICA”, spunea judecătorul, conform aceleiași surse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel