DNA-LOTERIA ROMÂNĂ. RAREȘ BOGDAN: Aproape aplaud DNA

Jurnalistul Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", a comentat ancheta declanșată de DNA în cazul contractelor încheiate de Loteria Română. 

"La loterie este un loc unde s-au furat bani publici de peste 20 de ani. Contractul cu firma Intralot a fost făcut purtând anumite interese personale și după asta, imediat, au continuat acest contract să fie prelungit în 2003. El a expirat, în 2013, în luna noiembrie, și surpriza cea mare ne-a oferit-o această absolventă de Harvard, ceea ce ne dovedește că românii pot să distrugă până și o universitate din top 3, nu doar o țară sau o primărie. Deci un român poate să distrugă până și imaginea Harvardului.

DNA anchetează contractele Loteriei cu grupul grec Intralot

Pentru că aceasta Ioana Petrescu, care probabil e absolventă de Harvard, deși mă îndoiesc, a reușit performanța, (...) împreună cu domnul Manolache, au semnat acest contract, nu au făcut selecția sau ofertă, nu au făcut licitație, prima dată au prelungit cu 30 de zile, apoi cu 90 de zile, după care l-au semnat pe doi ani de zile. Era absolut normal ca DNA să se implice în asta și vreau să spun că felicit din tot sufletul, aproape aplaud DNA pentru că a făcut acest pas, dar sper să meargă mai adânc în cazul loteriei, pentru că acolo este o pușculiță cu bani publici și de fiecare dată, când ne-am apropiat, oameni din presă, de acest subiect, ni s-a atras atenția să lăsăm subiectul în pace, pentru că este un subiect care ține de serviiciile secrete", a declarat jurnalistul Rareș Bogdan, la Realitatea TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel