DNA. Laurențiu Rebega, europarlamentar PC, audiat în dosarul mitei de la Ministerul Agriculturii

Europarlamentarul PC, Laurențiu Rebega a fost adus, joi, la sediul DNA, acesta fiind implicat, potrivit unor surse judiciare, în dosarul în care se fac percheziții la Ministerul Agriculturii în legătură cu organizarea unor evenimente în cadrul Târgului Indagra din 2014.

Laurențiu Rebega  nu poate fi însa retinut de procurori pentru ca beneficiaza de imunitate ca europarlamentar. De asemenea, la sediul DNA au mai fost adusi mai multi oameni de afaceri pentru audieri.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat ca la nivelul DNA exista un mandat de perchezitionare a unui birou din cadrul Ministerului Agriculturii si a precizat ca el personal nu a fost citat niciodata la DNA, in timp ce premierul Ponta a aratat ca este vorba de un fost secretar de stat.

Citește și: Indagra 2014. Percheziții la Ministerul Agriculturii. Vizați, doi oficiali

"Exista un mandat pentru a perchezitiona un birou din cadrul Ministerului Agriculturii", a declarat ministrul Constantin, la insistentele presei, dupa o conferinta de presa in care a prezentat bilantul atragerii fondurilor europene la ministerul pe care il conduce.

Constantin a precizat ca el nu a fost chemat la DNA in acest caz si, de fapt, nu a fost citat niciodata la acest Parchet.

La randul sau, premierul Victor Ponta nu a dorit initial sa raspunda intrebarilor presei cu privire la acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel