DNA l-a trimis în judecată și i-a pus sechestru pe bunuri. Este în arest

Procurorii DNA l-au trimis în judecată, în stare de detenție în cauză, pe fostul ofițer de poliție din IPJ Timiș, Iulian Armando Țurăi, cu grad profesional de comisar șef. El este acuzat de luare de mită și trafic de influență.

Fostul ofițer de poliție este reținut într-o altă cauză. Procurorii îl acuză pe Țurăi că în mai 2013 a pretins și primit de la denunțătorul din dodar 3000 de euro pentru a interveni la funcționari de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș pentru a denatura rezultatele unui control efectual de ITM Timiș la societatea comercială administrată de martorul denunțător, care voia să nu fie luate măsurile legale care se impuneau în urma controlului.

În septembrie 2014, inculpatul a pretins și primit de la o altă persoană, și aceasta martor denunțătorm 4000 de ei în schimbul promisiunii că se va stinge prejudiciul reclamat de Administrația Finanțelor Publice Timiș într-un dosar de urmărire penală și că va fi dispusă o soluție de netrimitere în judecată a martorului denunțător. 

Procurorii i-au pus sechestru pe un bun imobil polițiștului și au trimis dosarul spre judecare Tribunalului Timiș cu propunerea de a se menține măsura asiguratorie dispusă în cauză. 

În 4 mai, inculpatul a fost condamnat definitiv într-un alt dosar la o pedeapsă privativă de libertate, pentru fapte de corupție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel