DNA, interviuri. Savaliuc: Se va relua procedura

Răzvan Savaliuc a declarat la emisiunea Previziuni a Nadinei Câmpean, de la Antena 3, că procedura de înscriere pentru șefia DNA ar putea fi reluată.

Astăzi vor fi audiați primii trei candidați pentru postul de șef al Direcției Naționale Anticorupție. În această sesiune s-au înscris și au fost admiși șase procurori, respectiv Paula Tănase, Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea, Sorin Armeanu, Adina Florea și Andrei Bodean. Jurnalistul Răzvan Savaliuc a declarat la Antena 3 că se va relua procedura de înscriere pentru funcția de procuror-șef al DNA. 

 "Nimeni nu se naște cu școală pentru DNA"

"Cred că se va relua întreaga procedură. Din ce văd că s-a înscris acolo nu am mari speranțe în afară de doamna Paula Tănase care e singura care merită să fie numită, dânsa este vicepreședinte al AMR și a avut ieșiri publice curajoase în care a condamnat abuzurile din sistem. Nici unul din ceilalți nu are ce să caute, în opinia mea, la șefia unei asemena instituții, cu atât mai mult procurori care au lucrat în PNA sau procurori militari. Din toate cunoștințele mele, cred că nu există niciun procuror militar care să nu fie înrolat într-un sistem de servicii sau altul. (...) Problema ține de caracter, de calitatea omului. Degeaba pun un om bine pregătit dacă el este un ticălos și în spate lucrează cu sistemul și nu face decât nenorociri. Prefer un om mai puțin pregătit, dar mânat de bune intenții, care învață cu ce se mănâncă bucătăria DNA pe parcurs, că nimeni nu se naște cu școală pentru DNA, nu se predă în nicio insituție de învățământ postuniversitară", a declarat Răzvan Savaliuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel