DNA i-a trimis în judecată. Prejudiciu de 15 milioane de lei

Procurorii DNA Ploieși au trimis în judecată doi administratori de firme într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 15 milioane de lei.

Procurorii Serviciului Teritorial Ploieşti al DNA au trimis în judecată doi administratori de firme într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 15 milioane de lei.

Ana-Ruxandra Stanciu şi Aurelian Sandu, ambii aflaţi în stare de deţinere, sunt acuzaţi de evaziune fiscală în formă continuată, respectiv complicitate la săvârşirea aceleiaşi infracţiuni.

”În perioada 3 iulie 2006 - 16 noiembrie 2007, inculpata Stanciu Ana Ruxandra, beneficiind de ajutorul celuilalt inculpat, s-a sustras de la plata obligaţiilor fiscale către bugetul statului prin neînregistrarea în evidenţele contabile a operaţiunilor comerciale desfăşurate (cu produse petroliere) şi a veniturilor aferente încasate”, se precizează în comunicat.

[citeste si]

Conform aceleiaşi surse, inculpaţii au cauzat un prejudiciu în sumă totală de 15.254.808 lei, din care 3.210.022 de lei reprezentând TVA de plată, 2.690.489 de lei - impozitul pe profit, 7.860.754 de lei - accize produse energetice şi 1.493.543 de lei - TVA aferentă accizelor stabilite suplimentar.

Procurorii au dispus instituirea măsurii sechestrului asigurător asupra unui imobil ce aparţine inculpatei Ana-Ruxandra Stanciu, iar dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel