DNA face percheziții la locuința lui Remus Truică

Procurorii DNA efectuează miercuri dimineaţă percheziţii acasă la omul de afaceri, Remus Truică. Se pare că acesta este vizat într-un nou dosar de corupţie.

UPDATE: Procurorii au descins, miercuri, și la locuința prințului Paul Lambrino. Acesta ar avea legătură cu dosarul în care este anchetat și Remus Truică. Potrivit surselor judiciare, Paul Lambrină ar fi primit circa 50 de hectare de pădure în Snagov, din care o parte i-ar fi fost cedate lui Truică, unde acesta a construit domeniul de pe marginea lacului.

Procurorii DNA efectuează la această oră percheziţii la omul de afaceri Remus Truică. Conform unor surse citate de Realitatea TV, afaceristul e vizat de un nou dosar de corupţie.

Remus Truică este implicat şi în dosarul creditelor frauduloase luate de la BRD. În acest dosar, Truică este urmărit penal pentru înşelăciune, instigare la abuz în serviciu şi spălare de bani. Conform procurorilor, banii din creditele luate fraudulos de la BRD de omul de afaceri Remus Truică au fost investiţi în imobile şi ambarcaţiuni de lux, a declarat marţi Giorgiana Hosu, procuror şef adjunct al DIICOT.

Potrivit acesteia, Remus Truică a iniţiat un grup infracţional organizat care a avut ca scop obţinerea de credite de la BRD cu documente de evaluare false.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel