Urmărește emisiunea live


DNA, DOSAR VOT DIASPORA: Radu Tudor, mesaj pentru Ponta, Dragnea și Corlățean

Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, transmite, joi, pe blogul personal, un mesaj premierului Victor Ponta, vicepremierului Liviu Dragnea, precum și fostului ministru de Externe, Titus Corlățean, în contextul în care Direcția Națională Anticorupție (DNA) a confirmat că lucrează la dosarul privind modalitatea de organizare şi desfăşurare a votului în Diaspora, la alegerile prezidențiale.

"Pentru ca au apreciat mereu activitatea DNA desfasurata 90% asupra partidului lor si 10% asupra taberei lui Basescu, Victor Ponta, Liviu Dragnea si Titus Corlatean vor avea acum prilejul concret sa-si declare satisfactia. Institutia condusa de Laura Codruta Kovesi cere dosarul "Vot in diaspora" de la Parchetul General pentru ancheta. Sa nu cumva sa va imaginati ca seful LCK, procurorul general Tiberiu Nitu o sa aiba un acces de personalitate si autoritate profesionala in sensul respingerii cererii subordonatei sale", este postarea lui Radu Tudor pe blogul personal, intitulată "Ponta, Dragnea, Corlatean – spre mult apreciata DNA".

DNA a confirmat, joi, că a cerut Parchetului instanţei supreme dosarul privind problemele de la votul din diaspora, în care sunt cercetate fapte de abuz în serviciu şi împiedicarea exercitării drepturilor electorale. Dosarul a fost trimis, joi, de procurorii Parchetului instanţei supreme la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru continuarea cercetărilor.

DNA, DOSAR VOT DIASPORA. S-a cerut de la Parchetul General dosarul privind votul din Diaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel