DNA cere pedeapsă cu executare pentru medicul Brădişteanu

bradisteanu
bradisteanu

Procurorii anticorupţie au cerut, luni, la ICCJ, condamnarea lui Şerban Brădişteanu la pedeapsa închisorii cu executare, în dosarul privind favorizarea lui Adrian Năstase, judecătorii urmând să ia o decizie în 4 martie.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie  au judecat, luni, ultimul termen din dosarul în care medicul Şerban Brădişteanu este acuzat că ar fi încercat tergiversarea punerii în executare a deciziei din iunie 2012 de condamnare a lui Adrian Năstase la doi ani de închisoare în dosarul "Trofeul calităţii".

Procurorul DNA prezent la şedinţa de judecată le-a cerut judecătorilor condamnarea lui Şerban Brădişteanu la pedeapsa închisorii cu executare, arătând că, prin tot ceea ce a făcut şi prin modul în care a acţionat, a încurcat organele judiciare. Acesta a susţinut că, atunci când a fost adus Adrian Năstase la Spitalul Floreasca, medicul Şerban Brădişteanu l-a preluat la secţia sa, în mod nelegal, pentru a încerca să tergiverseze cât de mult punerea în aplicare a mandatului de executare a pedepsei din dosarul "Trofeul calităţii".

Instanţa supremă a rămas în pronunţare în acest caz, urmând să dea o decizie în 4 martie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel