DNA. Cauțiune de 13 milioane de euro pentru Sebastian Ghiță

Deputatul Sebastian Ghiță s-a prezentat joi după amiază la sediul DNA Ploiești după ce miercuri colegii săi parlamentari au respins cererea Direcției Naționale Anticorupție privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a acestuia într-un nou dosar de corupție.

Procurorii DNA au impus o cauțiune record de 13 milioane de euro pentru deputatul Sebastian Ghiță. 

La intrarea în sediul DNA, Ghiță a spus că a venit pentru că a fost convocat de procurori. Întrebat despre eventuale măsuri care ar putea fi luate împotriva lui, el a spus că nu are cunoștință despre acest aspect. În ceea ce privește sesizarea Inspecției Judiciare cu referire la declarațiile pe care acesta le-a făcut, deputatul Sebastian Ghiță a spus că și el ar avea lucruri de spus despre situația de la Prahova, arătând că în continuare nu știe cum se scurg informațiile din dosare.

[citeste si]

"Sunt multe chestiuni de discutat în plenul CSM și de Inspecția Judiciară vizavi de această situație de la Prahova, cred și sunt convins că voi avea și eu lucruri de spus, chestiunile cu informațiile din dosare, acuzația aceasta care mi se aduce (...) încă nu am înțeles cine cum scoate informații din dosare și de aceea m-am mirat că sunt acuzat eu", a declarat Sebastian Ghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel