DNA, câștig de cauză în instanță. PRIMAR, trimis în judecată

Curtea de Apel Târgu Mureș a menținut încheierea penală a Tribunalului Mureș în urma căreia primarul municipiului Reghin, Maria Precup, este trimisă în judecată de DNA pentru luare de mită și abuz în serviciu. 

Decizia Curţii de Apel Târgu Mureş este definitivă. Tribunalul Mureş urmează să stabilească termenul de judecată în acest dosar, în care, alături de primarul din Reghin, vor mai fi judecaţi arhitectul şef al oraşului, Camelia Diaconu Hărşan, pentru complicitate la abuz în serviciu, uz de fals şi fals intelectual în formă continuată, Sebastian Iuliu Moldovan, administrator al unei societăţi, pentru dare de mită, complicitate la abuz în serviciu şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată şi Mihai Ţocu, diriginte de şantier, pentru complicitate la abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals intelectual în formă continuată.

Curtea de Apel Târgu Mureş a respins toate cererile şi excepţiile formulate în acest dosar ca fiind nefondate, constatând totodată legalitatea efectuării actelor de urmărire penală şi a administrării probelor. Maria Precup, Camelia Diaconu Hărşan, Sebastian Iuliu Moldovan şi Mihai Ţocu au fost trimişi în judecată prin rechizitoriul din 12 februarie 2016, care a fost reîntors iniţial la DNA, fiind remediat în data de 26 septembrie 2016.

[citeste si]

În vara anului 2012, Maria Precup i-ar fi pretins lui Sebastian Moldovan să îi remită o sumă de bani pentru o anumită persoană, bani care nu i se cuveneau în mod legal. În schimb, edilul trebuia să accepte la plată decontarea unor lucrări care nu au fost executate de respectiva societate, în cadrul proiectului de amenajare a unei străzi din municipiul Reghin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel