EXCLUSIV  DNA a luat cu asalt candidații PNL. Lider PSD: Este sinistru-VIDEO

Procurorii DNA au efectuat miercuri, 18 mai, percheziţii la Biroul Electoral Central şi Birourile Electorale ale sectoarelor 1 şi 4 din Bucureşti.

Există suspiciuni privind falsificarea listelor de semnături ale anumitor candidaţi. Se pare că pe aceste liste sunt și minori.

Daniel Băluță, invitat la DC News Live, a vorbit despre acest subiect. 

"Dacă ai pe liste copii de 14 ani este sinistru. Regulile jocului contează doar pentru alții. Pentru tine, ca individ,  nu mai contează nimic. Asta spune foarte mult. Sunt lucruri afirmate de instanță. Au fost introduși copii de 14 ani", a zis Daniel Băluță la interviurile DC News Live.

Răspunsul integral îl puteți urmări de la minutul 30:

DNA a ridicat marţi de la Biroul electoral al sectorului 1 listele de susţinători pentru candidatul liberal la funcţia de primar, Alexandru Nazare, a declarat pentru AGERPRES preşedintele Biroului electoral sector 1, procurorul Alexandru Stoian.

'S-au ridicat ieri de la Biroul electoral sector 1 listele de susţinători pentru domnul candidat Nazare Alexandru', a spus preşedintele Biroului electoral sector 1. Întrebat dacă procurorii mai verifică şi alte documente, el a spus că nu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel