DNA a făcut cumpărături: Cum s-a întărit

DNA a cumpărat printr-o procedură de licitaţie deschisă echipamente tehnice şi IT, printre care se numără microfoane, minicamere şi aparate de înregistrare. 

DNA a atribuit cinci contracte, în valoare totală de 661.228 de lei, fără TVA, care vizează achiziţia de "echipamente tehnice şi IT - aparate de înregistrare, microfoane, minicamere, autovehicul, server, staţii de analiză date, aplicaţii software, subscripţii software".

Trei contracte au fost atribuite pe 12 decembrie societăţilor Chrome Computers SRL (valoarea totală finală de 60.828 de lei, fără TVA), Pro Sys SRL (184.150 de lei, fără TVA) şi Pragma Computers SRL (72.200 de lei, fără TVA).

Un alt contract a fost atribuit pe 9 decembrie societăţii Q-East Software SRL (36.100 de lei, fără TVA), iar altul, pe 6 decembrie, societăţii Andyteh Concept SRL (307.950 de lei, fără TVA).

Printre echipamentele cumpărate se numără minicamere video, un server de procesare de date pentru investigaţii informatice, 3 staţii de analiză date pentru investigaţii informatice, un sistem de analiză materiale digitale, pungi Faraday - 100 de bucăţi, un autovehicul cu dotări speciale, şi aplicaţii de analiză date. 

Principalele modalităţi de finanţare sunt: 80% fonduri nerambursabile şi 20% bugetul de stat - proiect OLAF/2016/D1/028.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel