DNA a descins la Primăria Baia Mare condusă de Cătălin Cherecheș

chereches
chereches

Procurorii DNA Cluj au început, marți,  percheziţii la Primăria Baia Mare şi la  trustul de presă Emaramureş. Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, procurorii efectuează mai multe verificări privind relaţia dintre administraţia locală şi trustul Emaramureş - radio, tv şi site - care ar fi fost achiziţionat de la compania Inserv prin interpuşi de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

Potrivit informațiilor obținute de ziarmm.ro, percheziţiile procurorilor au legătură cu mai multe declaraţii date de omul de afaceri Ioan Baltă, zis Oniza (XS Sud Compani). La mijlocul lunii martie, acesta a fost arestat, în urma percheziţiilor efectuate de procurorii bucuresteni, acesta fiind cercetat pentru infracţiuni de natură economică.

Ales cu peste 86 la sută în 2012 din voturile vlabil exprimate, Cătălin Cherecheș a fost exclus din PNL în ianuarie 2013. De asemenea, acesta a fost verificat și de către ANI, în 2011, în urma unei unei sesizări venite de la un ONG referitor la donația de 1,5 milioane de euro pe care edilul băimărean a primit-o de la mama sa,  Viorica Cherecheş, funcţionar public (manager al Spitalului de boli infecţioase şi psihiatrie Baia Mare.

După anunțul despărțirii Elenei Udrea de Dorin Cocoș, presa a speculat că în spatele deciziei Elenei Udrea s-ar fi aflat primarul băimărean, Cătălin Cherecheș, lucru infirmat ulterior de acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel