DNA a cerut arestarea unui baron PSD, aflat sub control judiciar. Decizia instanței

Procurorii DNA cer Tribunalului București să-i înlocuiască măsura preventivă de control judiciar cu arestarea preventivă lui Nicușor Constantinescu. 

Surse judiciare, citate de România TV, susțin că procurorii DNA au cerut arestarea lui Nicușor Constantinescu, președintele CJ Constanța, pentru că el nu s-a prezentat la Curtea de Apel Bucureşti unde s-a judecat o contestaţie făcută chiar de el. Nicuşor Constantinescu a arătat judecătorilor că a lipsit motivat şi că nu s-a putut prezenta în faţa Curţii de Apel Bucureşti din motive obiective.Cererea a fost respinsă de Tribunalul Bucureşti, însă nu definitiv, poate fi atacată la Curtea de Apel București. 

Cererea de arestare a fost depusă în dosarul în care preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, este judecat alături de Adrian George Gâmbuţeanu, fost director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa. În acest dosar, "inculpatul Gâmbuţeanu Adrian George, în calitatea sa de director general al RAJDP Constanţa, cu sprijinul lui Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a refuzat, în mod repetat, să pună la dispoziţia Curţii de Conturi documentele necesare efectuării controlului de specialitate programat în anii 2011, 2012 și 2013". Denunțătorul lui Nicușor Constantinescu ar fi omul de afaceri Marian Turbatu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel