DNA: Dosar Cherecheş, martoră trimisă în judecată

O femeie audiată la DNA în dosarul lui Cherecheş a fost trimisă în judecată pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

Erika-Gabriela Czigler, angajată a unei firme din Maramureş care a fost audiată în dosarul de corupţie al primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis, vineri, Agerpes, femeia a minţit sub jurământ atât în faza de urmărire penală, cât şi în faţa instanţei de judecată.

"În zilele de 3 mai 2016, 9 mai 2016 şi 14 iunie 2017, în faza de urmărire penală şi ulterior în faţa Tribunalului Cluj, inculpata Czigler Erika-Gabriela a fost audiată în calitate de martor în dosarul prin care a fost trimis în judecată Cherecheş Cătălin, primar al municipiului Baia Mare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită, în formă continuată (...), împrejurare în care inculpata, sub prestare de jurământ, a dat declaraţii neconforme adevărului. Prin afirmaţiile făcute în faţa procurorilor anticorupţie şi a instanţei de judecată, inculpata a urmărit împiedicarea tragerii la răspundere penală a persoanei trimise anterior în judecată", se precizează în comunicat.

După finalizarea rechizitoriului, dosarul a fost trimis pentru judecare la Tribunalul Cluj. Cătălin Cherecheş a fost trimis în judecată în mai 2016 pentru luare de mită în formă continuată, dosarul, în care a fost audiată şi Erika-Gabriela Czigler, aflându-se pe rolul Tribunalului Cluj.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel