EXCLUSIV  DN1, inundat la intrarea în Bucureşti. COŞMAR pentru şoferii care revin în Capitală

Intrarea în Capitală dinspre Ploieşti este inundată.

Intrarea în Bucureşti este inundată după ruperea de nori care s-a abătut asupra Capitalei. Vă prezentăm imagini în exclusivitate din zona de nord a Bucureştiului. Situaţia este cu atât mai dificilă cu cât este duminică seara, iar drumul este extrem de aglomerat, ca urmare a revenirii în Capitală a celor care au fost plecaţi în weekend pe Valea Prahovei sau în alte zone ale ţării.

Pompierii intervin, duminică după-amiaza, pentru evacuarea apei din mai multe curți și subsoluri din București, inundate în urma ploilor abundente. Capitala se află sub avertizare Cod portocaliu de furtuni până la ora 18.30. Potrivit ISU București, pompierii intervin cu motopompe pentru extragerea apei acumulate in curți și subsoluri, pe străzile Agricultori, Bujorului, Paris, Calea Griviței și strada Mahatma Gandhi.

ISU a anunțat că a transmis mesaje de informare către populație prin intermediul panourilor electronice stradale și prin retelele de socializare. Bucureștiul este sub avertizare Cod portocaliu de furtună până la ora 18.30. Potrivit meteorologilor se vor semnala averse torențiale ce vor totaliza 20-25, izolat 30 l/m, descărcări electrice și vijelie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel