Urmărește emisiunea live


Dmitri Rogozin, vicepremierul rus, s-a împușcat

Informații contradictorii vin din Federația Rusă cu privire la un posibil accident al cărui protagonist a fost chiar vicepremierul Dmitri Rogozin.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, care coordonează industria militară a Rusiei în guvernul condus de premierul Dmitri Medvedev, s-a accidentat la picior în circumstanțe controversate, relatează agențiile de presă ruse Interfax și RIA Novosti.

Sursa respectivă a indicat că vicepremierul rus s-ar fi rănit accidental în timpul tragerilor și acesta este motivul pentru care Rogozin a absentat de la ultima reuniune a președintelui Vladimir Putin cu membrii guvernului rus de săptămâna trecută și de la ședința cabinetului de miniștri de luni.

"Dmitri Olegovici s-a rănit la un picior și se află într-un spital din Moscova", a menționat sursa citată, adăugând că starea sa de sănătate nu suscită temeri, el primind îngrijiri medicale.

A urmat imediat o reacție din partea unui consilier al vicepremierului rus, Nikita Anisimov, care a dezmințit informația că Rogozin ar fi fost spitalizat în urma unui accident la tir.

[citeste si]

"Noi nu confirmăm această informație, ea nu corespunde realității. Dmitri Olegovici se află la serviciu și a coordonat marți o ședință cu privire la stadiul lucrărilor de construcție a cosmodromului Vostocinâi. Într-adevăr, cu câteva zile în urmă, el a suferit o rănire ușoară în cursul unui antrenament de handbal și a beneficiat de un mic concediu medical. Dar toate acestea nu au nicio legătură cu informațiile apărute", a explicat consilierul Nikita Anisimov.

Anterior, pe contul de Twitter al lui Rogozin fusese postată o înregistrare a participării sale la o ședință de tir, în care nimerea toate țintele cu focuri de pistol.

Comentând sancțiunile occidentale împotriva Rusiei, lui Rogozin îi plăcea să utilizeze expresia "a te împușca în picior", o calchiere din limba engleză a formulării "a-ți tăia craca de sub picioare" . "Noi suntem pragmatici, realiști, dar pe de altă parte nu intenționăm să ne împușcăm singuri în picior", spunea el, citat de newsru.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel