EXCLUSIV  DLAF. MAREA ÎNTREBARE pentru Dan Barna după ce a zis că vrea să fie anchetat de DNA

Dan Barna FOTO AGERPRES
Dan Barna FOTO AGERPRES

Departamentul pentru luptă antifraudă investighează proiectele cu fonduri europene derulate de firma lui Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidenţiale.

Dan Barna a spus că nu are încredere în DLAF pentru că este... "subordonat direct Vioricăi Dăncilă" și cere ca ancheta să fie făcută de DNA. Așadar întrebarea este următoarea: Când erau Laura Codruța Kovesi la DNA și Tudorel Toader la Ministerul Justiției... Dan Barna mai avea încredere în DNA, atunci când i-a fost clasat dosarul? DNA nu era o structură în coordonarea ministerului Justiției, adică a lui Tudorel Toader? 

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat vineri că a solicitat Departamentului pentru Lupta Antifraudă (DLAF) să transmită la DNA toate documentele care îl vizează şi acuză folosirea informaţiilor dintr-o anchetă jurnalistică în scop politic, pentru a nu fi "verificat de Viorica Dăncilă prin intermediul unei instituţii subordonate direct", în condiţiile în care aceasta este contracandidatul său la alegerile prezidenţiale.

Întrebat la Parlament de ce vrea să fie verificat de DNA şi nu de Departamentul Antifraudă, Barna a răspuns: "Pentru că nu vreau să fiu verificat de doamna Dăncilă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel