DJ Perplex a fost împuşcat mortal într-un club din centrul Mexicului

DJ-ul israelian Ronen Dahan, cunoscut cu numele de scenă Perplex, a fost împuşcat mortal în timpul unui atac comis într-un club din oraşul San Luis Potosi, în centrul Mexicului, au anunţat sâmbătă autorităţile mexicane, relatează Reuters şi AFP.

Biroul procurorului general din statul San Luis Potosi a declarat într-un comunicat că un grup de bărbaţi înarmaţi a intrat în clubul din sudul oraşului sâmbătă dimineaţă şi a deschis focul, ucigându-l pe Dahan, 45 de ani, şi rănind alte trei persoane. 

Una dintre persoanele rănite a murit în spital din cauza rănilor.

Atacatorii au părăsit imediat clădirea şi poliţia se află în căutarea lor, se precizează în comunicat. Motivul atacului nu se cunoaşte. 

Ronen Dahan a fost identificat de ofiţerii de poliţie chemaţi la faţa locului cu ajutorul actelor de identitate pe care le avea asupra sa. El avea cetăţenie israeliană.

Potrivit paginii sale oficiale de Facebook, Dahan s-a născut în Franţa, a crescut în Israel şi trăia în prezent în Stockholm. Vineri seară el a anunţat pe reţeaua socială că se află în San Luis Potosi. 

Dahan a lansat peste zece albume cu muzică electronică şi a efectuat mai multe turnee internaţionale.

Mai multe carteluri de droguri îşi dispută teritoriul San Luis Potosi, între care puternica grupare Jalisco New Generation. Ucigaşi ai acestor bande îşi elimină în mod regulat rivalii şi le ascund trupurile în morminte comune sau îi ucid în mijlocul străzii, la petreceri sau în restaurante.

Vezi și: Summitul G20. Acord asupra climatului, fără SUA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel