DivAirCity@Piaţeta Italiană "oprește" traficul din București. Zonele cu restricții de circulație în acest weekend

foto: Freepik
foto: Freepik

Vor fi mai multe restricții de circulație în București, în acest weekend. Iată care sunt zonele vizate!

Autoritățile anunță mai multe restricții de circulație ce vor avea loc în București în weekend-ul 30-31 martie 2024. Pe lângă restricțiile din pasajul Băneasa, generate de lucrările la magistrala M6 a metroului, evenimentul „DivAirCity@Piațeta Italiană” și un marș pe motociclete vor îngreuna, de asemenea, traficul din capitală, informează Agerpres. 

Astfel, Brigada Rutieră a Capitalei a comunicat că în ziua de sâmbătă, între orele 9:00 și 22:00, va avea loc evenimentul „DivAirCity@Piațeta Italiană” în Piațeta M.R. Stefanik (Italiană) din București.

Pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului, între orele 6:00 și 23:00, se vor aplica restricții de trafic în Piațeta M.R. Stefanik (Italiană) și pe segmentele de drum care conduc către aceasta. Aceste restricții vor fi valabile pe Strada Italiană, între intersecțiile cu Strada Speranței și Strada Oțetari, precum și pe Strada Vasile Lascăr, între intersecțiile cu Strada Dianei și Strada I.L. Caragiale.

Marșul Motocicliștilor, traseul complet

De asemenea, sâmbătă, 30 martie, între orele 11:00 și 11:30, este programată adunarea participanților la un marș al motocicliștilor în parcarea din fața Gării Băneasa - Fântâna Miorița.

În intervalul 11:30 - 12:30, coloana de motociclete se va deplasa pe banda I de circulație pe traseul următor: Șoseaua București-Ploiești - Piața Presei Libere (pe deasupra pasajului) - Bulevardul Regele Mihai I - Arcul de Triumf - Șoseaua Kiseleff - Piața Victoriei - Calea Victoriei - dreapta pe Bulevardul Regina Elisabeta - Splaiul Independenței - Strada Petre Popovăț - Calea Crângași - Strada Mehadia - punct final în incinta Platformei Industriale Granmetal.

Datorită restricțiilor impuse, Brigada Rutieră va lua măsuri pentru fluidizarea traficului și prevenirea accidentelor de circulație. Conducătorii auto sunt rugați să circule cu prudență, să mențină o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească sau să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor li se recomandă să circule exclusiv pe trotuare și să traverseze strada doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel