Disputa TAXI - UBER ajunge la Klaus Iohannis. Ce i se cere preşedintelui

Disputa dintre companiile de taxi şi cele de transport alternativ ajunge pe masa preşedintelui Klaus Iohannis. 

ASOCIAŢIA PROFESIONALĂ DE TRANSPORT ALTERNATIV îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să promulge în regim de urgenţă Legea de aprobare a OUG 39/2019.

Iată documentul: 

"ASOCIATIA PROFESIONALA DE TRANSPORT ALTERNATIV, reprezentata de Lazarescu Cristian, in calitate de Presedinte, va solicitam promulgarea in  regim de urgenta a Legii de aprobare a O.U.G nr.39/2019.

Asociatia noastra se dezice total de fata de scrisoarea deschisa ce v-a fost adresata, de catre o federatie, cu nume de confederatie (C.O.T.A.R). Prin felul in care au reactionat, ne dam seama pe cine reprezinta de fapt aceasta federatie (C.O.T.A.R), Consideram ca aceste afirmatii au fost facute ca si presiune la adresa institutiei prezidentiale, pentru a nu fi promulgata o lege ce este asteptata de milioane de clienti si mii de firme ce isi desfasoara activitatea in acest domeniu, lege ce este asteptata de peste 4 ani de zile

Aceasta federatie (C.O.T.A.R), de-a lungul timpului s-a opus mereu concurentei, a controlat mafia din taximetrie si a beneficiat direct de foloase in acest sens. Odata cu aparitia serviciilor de transport alternativ, practic tot monopolul detinut de acestia s-a ruinat, totul datorandu-se concurentei directe. In ultimii 4 ani aceste servicii au facut ca milioane de clienti sa fie mult mai multumiti atat din punct de vedere al  calitatii serviicilor, al sigurantei pasagerilor precum si transparenta fiscala oferita de aceste platform digitale, practic nu exista nimic nafacturat cea ce inseamna, bani la bugetul statului, opus afirmatiilor facute de federatia (C.O.T.A.R) si anume, platform ce promoveaza piarteria in transporturi.

Domnule Presedinte,  D.N.A, ar trebuii dupa  cum afirma aceasta federatie cu nume de confederatie (C.O.T.A.R), sa verifice cesiunile facute cu autorizatiile taxi si falimentele firmelor de unde au plecat aceste autorizatii in ultimii 9 ani si nu pe PARLAMENTARII CE AU VOTAT  O.U.G 39/2019, adica majoritatea absoluta a Camerei Deputatilor, prezenta la sedinta de plen din 22.10.2019, sedinta  la care se face referire.

Domnule presedinte, intotdeauna cantariti bine deciziile luate, va rugam ca si de aceasta data sa cantariti la fel. Va multumim anticipat de decizia pe care o veti lua si va asiguram de intreaga noastra sustinere."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel