EXCLUSIV  Dispută ministere - primărie. Daniel Tudorache: Oamenii înjură primarul

Daniel Tudorache, ajutor pentru comunitățile românești din afara granițelor țării
Daniel Tudorache, ajutor pentru comunitățile românești din afara granițelor țării

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a vorbit, la DC News, despre problema bazelor sportive aflate în proprietatea anumitor ministere şi lăsate în paragină.

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a vorbit la interviurile DC News despre situaţia bazelor sportive care se află în proprietatea ministerelor sau a altor autorităţi publice şi care, în loc să fie date primăriilor pentru a le reabilita şi a le oferi cetăţenilor, zac în paragină. Una dintre aceste facilităţi este baza Pro Rapid.

"Am promisiuni că săptămâna aceasta, cel târziu săptămâna viitoare va intra în şedinţa de Guvern un proiect prin care să se dea baza Pro Rapid de la Ministerul Transporturilor la Primăria Capitalei, iar Primăria Capitalei să ne-o dea nouă în administrare, pentru a o putea pune la dispoziţia cetăţenilor din zona Bucureştii Noi. Sper ca în maximum o lună să putem investi în ea şi să se poată bucura de ea copiii din Sectorul 1.

Sunt anumite baze sportive rămase, de pe vremea lui Ceauşescu, la anumite instituţii de stat. Ei nu au cum să refacă acea bază şi rămâne în paragină.  Pro Rapid e în paragină de mai bine de trei ani. Iarba e de un metru, au început să fure tot ceea ce se poate fura. Iar eu mă chinui de aproape un an să o obţin. Dau un alt exemplu: parcul Cireşarii. E o bază sportivă mai mare cu două terenuri de rugby, terenuri mai mici de tenis – e în paragină. Puţini ştiu că aceasta ţine de Ministerul Educaţiei, dar oamenii înjură primarul", a declarat primarul Daniel Tudorache. 

Urmăreşte declaraţia lui Daniel Tudorache aici:

 

Urmăreşte întreaga emisiune aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel