Dispută cu cântec între Benone Sinulescu și oficialii primăriei din Buzău - VIDEO

Palatul-Comunal-Buzau-20101118121954
Palatul-Comunal-Buzau-20101118121954

Între Benone Sinulescu și Primăria Buzău a intervenit un scandal pe fondul melodiei "Cât e Siriul de mare", melodie intonată de orologiul din turnul Palatului Comunal, atunci când dă ora exactă. Artistul cere, prin intermediul Uniunii Compozitorilor, o taxă lunară pentru folosirea melodiei.

Cântăreţul a declarat la Realitatea TV că doreşte ca taxa pe care ar trebui să o plătească autorităţile din Buzău să fie donată unei şcoli de orbi. "Aş dori ca suma să se ducă la şcoala de orbi din Buzău. Să o doneze lor. Nu am nevoie de niciun ban. Nu mă pricopsesc cu banii ăia", a explicat acesta.

Viceprimarul din Buzău, Fănică Bârlă, spune că legea va fi respectată şi că banii vor fi plătiţi. Ca urmare a acestui fapt, Primăria se gândeşte să-i retragă titlul de cetăţean de onoare al Buzăului.

"Îl stimăm, îi respectăm şi îl apreciem pe Benone Sinulescu. L-am chemat de multe ori la Buzău. Artistul face parte din cele 22 de personalităţi care au primit titlul de cetăţean de onoare. Este lipsă de respect din partea lui. Faptul că una din melodiile artistului este cântată în Palatul Comunal, nu înseamnă o formă de respect?", a spus Fănică Bârlă, viceprimarul din Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel