Disponibilizarea anumitor bugetari. Seidler (USR): În opinia mea, declarațiile lui Cîțu au fost blânde. Nu e nevoie de ei!

Sursă foto: Facebook Cristian Seidler
Sursă foto: Facebook Cristian Seidler

Deputatul Cristian Seidler a vorbit despre disponibilizarea personalului administrativ.

Cristian Seidler, deputat al Uniunii Salvați România, a vorbit, într-o intervenție la Antena 3, despre disponibilizarea angajaților din mediul administrativ care „plimbă hârtii“:

„Presupunând că de anul viitor încheiem criza de sănătate publică, asta justifică cheltuirea nesăbuită a banului public? În clădirea Parlamentului avem angajați care plimbă hârtii fotocopiate la diverse birouri unde documentele se găsesc electronic.

Nu e vorba de a concedia medici sau polițiști, e vorba de a concedia personal administrativ de care nu e nevoie. Din punctul meu de vedere, afirmațiile domnului Cîțu au fost foarte blânde. Digitalizarea s-a produs și, totuși, avem angajați care nu sunt necesari și care sunt plătiți din bani publici. Odată ce economia își revine în totalitate, în piața forței de muncă e nevoie de oameni. Nu e de parcă angajații de la stat, cei pe funcții administrative în principal, nu își vor găsi locuri de muncă în privat“, a precizat Cristian Seidler.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel