Disperare la vamă, pentru familia unui român mort în drum spre casă

Vama Nădlac
Vama Nădlac

O familie de români trece printr-o situație dramatică la vama Nădlac. Fiica unui bărbat care a murit pe drumul de întoarcere de la un spital din Germania nu poate intra în ţară cu maşina în care se află trupul neînsufleţit al tatălui ei.

Bărbatul fusese externat de medicii germani, după ce au spus că nu mai pot face nimic să îl ajute. Din păcate, bărbatul a murit însă în apropierea vămii, chiar în maşina cu care fiica sa îl aducea înapoi în ţară.

Fratele bărbatului a povestit, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că acesta a început să se simtă rău în apropiere de vama Nădlac și a decedat apoi, după ce au fost informate despre această situație atât autoritățile ungare, cât și cele române.

Deși inițial li s-a permis intrarea în țară, vameșii români i-au întors din drum, pe motiv că decesul bărbatului trebuie constatat de un medic legist.

"Se pune problema când exact a fost decesul. Dar, asta e important acum?", a spus bărbatul, după aproape cinci ore petrecute în mașină, în vamă, alături de bărbatul decedat, la temperaturi insuportabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel