UPDATE. Un băieţel de 9 ani, dispărut dumincă

Un băieţel de 9 ani, din satul Stăncilova, judeţul Caraş-Severin, este căutat de autorităţi şi localnici.

UPDATE

Băieţelul de 9 ani dispărut, duminică, în satul Stăncilova a fost găsit la aproximativ trei kilometri de casă şi nu este rănit, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin, Elena Tarla. 'Copilul a fost găsit la circa trei kilometri distanţă de casă. Din fericire, nu este rănit', a precizat Elena Tarla. 

------------------------

Un băieţel în vârstă de 9 ani, dispărut în zona localităţii Stăncilova, s-a pierdut duminică, fapt pentru care autorităţile cărăşene s-au mobilizat pentru a-l căuta.

'În urma unui apel la 112, primit în data 7.01.2018, în jurul orei 15,00, care anunţa că un băiat în vârstă de 9 ani s-a îndepărtat de tatăl său şi a dispărut în zona localităţii Stăncilova - comuna Şopotu Nou, sub coordonarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic al judeţului Caraş-Severin s-au constituit echipe de căutare-salvare, care acţionează în aceste momente, în teren, pentru căutarea copilului', se arată într-un comunicat al ISU Semenic, remis, duminică, Agerpres.

Echipele care acţionează în prezent pentru căutarea băiatului sunt formate din pompieri, jandarmi, poliţişti, membri ai Serviciului de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă Şopotu Nou şi cetăţeni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel