Disney pregăteşte primul serial cu o eroină Marvel musulmană

Primul serial Marvel cu o eroină musulmană este în pregătiri pe platforma Disney. Serialul se va numi "Ms. Marvel" şi este dedicat primei eroine musulmane din universul cu super eroi. 

Într-o perioadă în care personajul Captain Marvel se bucură de mare popularitate nu doar în benzile desenate, ci şi pe marile ecrane, managerii de la Marvel Studios şi-au îndreptat atenţia spre un alt supererou din catalogul companiei - Ms. Marvel, echivalentul feminin al lui Captain Marvel.

Marvel Studios va dezvolta un serial live-action pentru Disney+, viitorul serviciu de streaming al grupului Disney, inspirat din personajul de benzi desenate Ms. Marvel. Britanica Bisha K. Ali, coordonatoarea noului show, a fost angajată pentru a scrie scenariul acestei producţii. Bisha K. Ali, o actriţă de comedie, face parte în prezent din echipa de scenarişti care pregătesc pentru platforma Hulu un remake al filmului 'Four Wedding and a Funeral'.

Ms Marvel are şi benzi desenate 

Noua producţie 'Ms. Marvel' a fost anunţată vineri la convenţia bienală D23 organizată de Disney în oraşul Anaheim. Ms. Marvel este o eroină creată în 1976 într-o bandă desenată, în care personajul Carol Danvers a preluat acest nume pentru a-l utiliza în timpul acţiunilor sale împotriva crimei organizate. Mai multe alte personaje l-au preluat apoi pentru scurt timp, iar Carol Danvers însăşi a devenit Captain Marvel în 2012.

Cea mai recentă versiune a acestui personaj feminin - aceea pe care noul serial se va concentra - este o adolescentă denumită Kamela Khan. Ea a devenit primul personaj musulman din universul Marvel care are o bandă desenată ce îi este dedicată. Personalitatea ei de adolescentă americană de origine pakistaneză, care trăieşte într-o familie profund religioasă din New Jersey, în timp ce încearcă să îşi găsească propriul drum în viaţă, a devenit punctul central al intrigii prezentate în această bandă desenată. Superputerea ei constă în polimorfism - ceea ce înseamnă că ea deţine abilitatea de a îşi extinde şi de a îşi modifica forma corporală.

Banda desenată 'Ms. Marvel' a fost inclusă în numeroase topuri de popularitate şi clasamente de vânzări publicate la final de an şi a câştigat prestigiosul Hugo Award pentru cel mai bun volum grafic în 2015. Disney nu a anunţat deocamdată data lansării acestui show şi nu se ştie dacă noua producţie va fi inclusă în franciza Marvel Cinematic Universe (MCU). Marvel Studios dezvoltă alte câteva show-uri pentru Disney+, care vor fi asociate cu MCU. Printre acestea se află 'The Falcon and the Winter Soldier', care va avea premiera la sfârşitul anului 2020; 'WandaVision', a cărui premieră a fost programată în primăvara anului 2021; 'Loki', ce va fi lansat tot la începutul anului 2021; şi 'Hawkeye', care va debuta pe Disney+ la sfârşitul anului 2021. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel